Sign in / Join

Begu-Vandeweghe, meciului anului în circuitul WTA

892
0
Share:

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros la capătul celui mai spectaculos meci de tenis jucat anul acesta în circuitul feminin.

begu

Nu o fi ea, în România, la fel de populară ca Halep, dar uite de ce este capabilă! După ce a fost umilită de Simona, la Madrid, Irina și-a luat revanșa cu o semifinală jucată la Roma, iar acum, la Openul Franței, ridică spectatorii în picioare și crește rating-ul televiziunilor care transmit turneul.

Partida ei cu Coco Vandeweghe a fost aleasă de site-urile de specialitate drept cea mai frumoasă din tot circuitul WTA pe anul 2016! S-a terminat 6-7, 7-6, 10-8 pentru româncă, într-un joc care a durat 3 ore și 41 de minute.

„Am avut 4-1 și chiar 5-2, însă nu simțeam cu adevarat că eu conduc jocul sau că îl am în mână. De la game la game, ea returna mai bine. Începând cu 5-4 pentru ea, în decisiv, când am revenit și am făcut 5-5, eu am jucat foarte bine tactic, am început să conduc și eram pozitivă, încercam să fiu la fiecare punct acolo, să-i pun cât mai multe mingi înapoi, s-o fac sa greșească”, a declarat Irina la finalul întâlnirii. În turul următor, Begu o va întâlni pe nemțoaica Annicka Beck, despre care Irina afirmă că „este o jucătoare bună, periculoasă, pe care eu o cunosc. Îi place zgura și cred va fi un meci greu”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER