Mircea Rednic, reacție fabuloasă după ce a fost externat: „Toate fetele frumoase au venit să mă vadă”

În stilul caracteristic, Mircea Rednic a avut o reacție fabuloasă după ce a fost externat, în contextul în care în cursul zilei de luni, 19 februarie, a acuzat o stare de amețeală în timpul unui antrenament efectuat de echipa sa, UTA.

În condițiile în care „Puriul” a suferit un infarct miocardic la finalul lunii august a anului trecut, fiind supus la acel moment unei intervenții chirurgicale, problemele întâmpinate de el acum au fost tratate cu maximă seriozitate, așa cum era și firesc să se întâmple.

Mircea Rednic a avut o reacție fabuloasă după ce a fost externat

Fostul fundaș dreapta s-a prezentat la Spitalul Județean Arad, unde a fost supus unei noi serii de investigații, iar în cele din urmă s-a dovedit că problemele sale nu au fost foarte grave de această dată, motiv pentru care a fost externat, antrenorul „Bătrânei Doamne” găsind puterea de a și glumi pe seama acestui subiect.

Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă susținute înaintea meciului cu Petrolul de pe teren propriu, din etapa cu numărul 27 din acest sezon regulat de Superliga.

Aspectul care ar fi contribuit decisiv la înrăutățirea stării de sănătate a antrenorului de la UTA

Antrenorul în vârstă de 61 de ani a continuat prin a spune că nu crede că ar trebui să existe mari motive de îngrijorare în urma acestui episod medical și a precizat și că este posibil ca faptul că echipa sa a călătorit cu autocarul după ultimul meci de campionat să fi contribuit într-o oarecare măsură la degradarea stării sale de sănătate.

A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine. Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz.

Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine”, a mai spus Mircea Rednic la conferința de presă.

De remarcat totuși că aceste probleme ale lui Rednic au venit în contextul în care echipa sa a reușit în etapa trecută de Superliga să se impună pe terenul celor de la FC Voluntari cu scorul de 1-0 și, în plus, în această perioadă a sezonului, formația arădeană se descurcă foarte bine, obținând trei victorii și un egal în ultimele patru partide.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare